Het bestuur van FOZL

FOZL bestuur

Het bestuur van FOZL wordt gevormd door een drietal leden – divers in achtergrond maar daardoor op bestuurlijk niveau juist elkaar aanvullend en versterkend. Zij doen hun uiterste best de belangen van de inmiddels ruim 200 leden te vertegenwoordigen.

Samen met de FOZL leden in de diverse werkgroepen, verwerkt en verstrekt het bestuur veel informatie en organiseert het cursussen en lezingen over voor de leden interessante actualiteiten en relevante ontwikkelingen.

Hun motivatie? Het is leerzaam en interessant om buiten het fysiotherapeutische werkveld contacten te hebben met collega’s in de regio en ver daarbuiten. Bovendien krijg je meer inzicht in de processen die spelen tussen ziektekostenverzekeringen en fysiotherapeuten; hoe meer je samen doet, hoe beter je zelf wordt.

Maak kennis met het bestuur van FOZL:

Rene van Mierlo

Index

Rene van Mierlo (dagelijks bestuur en voorzitter)

  • Fysiotherapeut, manueeltherapeut en DGA van Fysiotherapie van Mierlo B.V. te Landgraaf.
  • René: “Ik ben bestuurslid geworden omdat ik absoluut overtuigd ben van de meerwaarde van een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten op regionaal niveau en wil me hier als voorzitter, samen met mijn medebestuursleden dan ook vol voor inzetten. Hierbij zie ik het als mijn taak om de leden te enthousiasmeren actief te participeren in onze vereniging.”

Jos Coenjaerts

Jos

Jos Coenjaerts (dagelijks bestuur en secretariaat)

  • Praktijkhouder/maatschap lid bij fysiotherapie Nieuwenhagen in Medisch Centrum Nieuwenhagen te Landgraaf.
  • Jos: “In mijn dagelijkse werk in de vrijgevestigde praktijk raakte ik niet alleen overtuigd van de waarde van samenwerking met collega’s binnen onze praktijk, maar ook van samenwerking tussen verschillende disciplines binnen en buiten het gezondheidscentrum die elkaar weten te vinden.”

Alice ten Kate

Alice

Alice ten Kate (dagelijks bestuur, penningmeester en KNGF intervisiecoach)

  • Praktijkhouder, fysiotherapeut, (intervisie)coach, trainer van Co-ACTief 1e lijn en eigenaar Vitaliteit en Gezondheid Parkstad.
  • Alice: “Ik geloof in een brede visie op gezondheid. Naast een praktijk voor fysiotherapie zijn mijn activiteiten uitgegroeid tot een brede dienstverlening met als basiswaarden aandacht, respect, delen, leren en ontwikkelen, opdat we ons weer betekenisvol, vrij en licht kunnen bewegen. Het concept van Positieve Gezondheid past bij mij als therapeut, coach en trainer: Waarvoor en waardoor kom je in beweging. Vanuit die optiek wil ik betekenis geven aan beweging in de breedste zin van het woord. Dat geldt ook voor mijn rol in het FOZL bestuur: Samen komen we tot inzichten, kijken we naar kansen in de praktijkvoering voor onze leden en naar wat nodig is om ze samen met onze leden tot uitvoering te brengen. Ik geloof in de kracht van samenwerking met behoud van de eigen regie, elkaar voedend met inzichten en beweegredenen om in actie te komen voor je zelf, je omgeving en/of voor je organisatie.”