COPD

COPD| FOZL Werkgroep

    

Doelstellingen en activiteiten

Fysiotherapeutische behandeling is de belangrijkste therapie bij COPD. De algehele doelstelling van de werkgroep is het verbeteren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandeling bij COPD en het verwerven van een sterke positie binnen de ketenzorg COPD. 

Focus

FOZL COPD netwerk is een netwerk van en voor fysiotherapeuten die COPD patiënten behandelen en aangesloten zijn bij FOZL.

 

Op

Het netwerk streeft een uniforme hoogwaardige kwaliteit in het behandelen van COPD patiënten door de bij het netwerk aangesloten fysiotherapeuten na.

 

1e lijns Zorg

Om dit te bereiken organiseert het netwerk scholing, publiceert actuele informatie rondom COPD op de FOZL website, publiceert de (nieuwe) fysiotherapeutische richtlijn COPD op de FOZL website en stimuleert het hanteren van deze richtlijn.

 

Lokaal

Verder organiseert het netwerk een jaarlijkse bijeenkomst voor haar fysiotherapeuten om informatie aan elkaar uit te wisselen.

 

Notulen en activiteiten

De notulen en activiteiten van deze werkgroep zijn uitsluitend voor FOZL leden beschikbaar. Wil je deelnemen? Sluit je dan bij ons aan. 

 

Lid worden